Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

John Legend openhartig over postnatale depressie van Chrissy

In maart, 11 maanden na de bevalling van haar dochtertje Luna, maakte Chrissy Teigen bekend dat ze kampte met een postnatale depressie. Destijds deed ze een boekje open over de moeilijke periode en nu vertelt ook haar man, John Legend, zijn verhaal. Zo vertelt de zanger dat de postnatale depressie voor hem als een grote verrassing kwam.

“Je kan onmogelijk emotioneel voorbereid zijn op die immense pijn die iemand ondergaat op het moment dat je als koppel een wonderlijk nieuw leven in je leven verwelkomt”, aldus de 38-jarige John. “Wanneer je niet begrijpt wat er gaande is, is het een behoorlijke uitdaging om het uit te zoeken. Je weet immers niet of jij iets verkeerd hebt gedaan of dat er een andere reden meespeelt waardoor je vrouw zich zo slecht voelt.”

“Het is een chemische reactie die veel mensen treft die een geboorte hebben doorstaan en er zijn gelukkig verschillende manieren om het te behandelen en ermee te leren omgaan.” Volgens de bekende zanger was het voor zijn vrouw belangrijk om erover te praten. Ook benadrukt hij dat het nu goed gaat met Chrissy en dat de twee ernaar uitkijken om nog meer kinderen in hun gezin te verwelkomen. Het liefst drie of vier in totaal.

Janet Jackson en Wissam Al Mana uit elkaar

Janet Jackson en Wissam Al Mana leken op roze wolk te leven sinds de geboorte van hun eerste kindje in januari, maar helaas is niets minder waar. Volgens vrienden van het stel zijn de twee namelijk uit elkaar…

“Jammer genoeg hebben Janet en Wissam besloten dat het niet liep en dat ze allebei hun eigen weg gaan. Ze hebben beiden een druk leven maar zijn vastbesloten om goede ouders te zijn. Het ligt voor de hand dat Eissa bij zijn moeder blijft, die in Londen zal gaan wonen”, vertelt een bron dichtbij de 50-jarige zangeres en de rijk zakenman uit Qatar aan Mail on Sunday.

Amber Heard verlaat gala wegens noodgeval

Amber Heard was dit weekend aanwezig bij het Nite4:humanity Gala – waar zijn een van de awards zou uitreiken, maar moet met spoed naar huis vanwege een medisch noodgeval. Volgens TMZ werd de actrice gedurende de avond steeds zieker, waardoor ze het gala verliet. Toch zou het inmiddels een stuk beter gaan met de ex van Johnny Depp.

Bron: Nieuwsblad, HollywoodLife, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook