Zo zien de tieners uit ‘My Super Sweet 16’ er nu uit

Een hysterische tiener, een birthday dress met vijfduizend diamanten, Rihanna en Beyoncé die er een feestje va...

Lees ook

Een hysterische tiener, een birthday dress met vijfduizend diamanten, Rihanna en Beyoncé die er een feestje van maken en niet te vergeten: een knalroze Lamborghini als cadeau. Kortom: het recept voor de MTV-serie My Super Sweet 16! De serie is nu al een tijdje van de buis en de deelnemers flink wat jaartjes ouder. Zo zien zij er nu uit:

Lees ook: My Super Sweet 16 maakt comeback!

Lauren en Jackie

Besties Lauren en Jackie mochten het eerste seizoen van My Super Sweet 16 aftrappen en vierden samen hun 16e verjaardag in het Hard Rock Cafe. De dramaqueens zijn inmiddels een stuk serieuzer geworden. Lauren heeft haar eigen bedrijf opgericht en Jackie ging aan de slag als jurist.

Sophie

Sophie uit seizoen twee stond tijdens haar peperdure feest alleen maar te mokken en haalde een paar keer keihard uit naar haar moeder. Ze kwam behoorlijk onder vuur te liggen door haar gedrag en besloot uiteindelijk te verhuizen naar Engeland om te ontsnappen aan het drama. Inmiddels woont ze weer in Florida.

Ava

Hoewel ze flink tekeer ging toen haar vader vroeg of een tweedehands Range Rover ook prima was als cadeau, kreeg Ava haar zin. Toch werkt ze tegenwoordig hard voor haar eigen centen als advocaat.

Cher

Ze woonde in een kasteel van een huis, maakte een spetterende entree én gaf een optreden tijdens haar eigen feest. Cher hield er op 16-jarige leeftijd al van om in de spotlights te staan en dat is niet veranderd! Na My Super Sweet 16 was ze nog te zien in het programma Exiled, waarin de sterretjes aan hun lot werden overgelaten op afgelegen locaties, en Cher is nu cheerleader.

Mary

Mary werd in een knalroze Corvette naar haar feest gebracht, maar de echte verrassing kwam pas later. Namelijk: een paard met een flink prijskaartje van 150.000 dollar. Toch bleek Mary naast paardrijden nog een andere interesse te hebben: Psychologie.

Darnell

Darnell’s entree was er eentje voor in de boeken. Hij arriveerde namelijk op een kameel… met Rihanna! Tegenwoordig is hij te zien in de tv-show The First Family of Hip Hop.

Teyana Taylor

Ze arriveerde als een Barbie in een doos en kreeg zelfs Pharrell zover om langs te komen op haar feest. Kortom: het feest van Teyana Taylor was absoluut over the top! Inmiddels is ze 26 jaar en werkt ze als actrice en zangeres.

Bron: Intouch Weekly, Beeld: Twitter, Facebook, LinkedIn, MTV

Laatste nieuws

Zie ook