Vrouw maakt man op hilarische manier duidelijk dat hij haar niet voor lief moet nemen

Een seksistisch grapje schoot bij deze vrouw in het verkeerde keelgat. Haar man noemde haar namelijk 'de sandwichmaker'...

Lees ook

Een seksistisch grapje schoot bij deze vrouw in het verkeerde keelgat. Haar man noemde haar namelijk ‘de sandwichmaker’ en daar was zij zeker niet van gediend. Met een bijzondere verrassing besloot ze hem dat voor en altijd duidelijk te maken.

Bijzondere sandwich

De vrouw staat elke ochtend de boterhammen van haar man te smeren, dus de grap kon ze niet bepaald waarderen. Om hem terug te pakken, besloot ze een verrassing in zijn lunchpakket te stoppen: sandwich a la wraak! De man ontdekte pas dat er iets niet klopte, toen hij een hap van het broodje nam.

Viral

Zijn vrouw had namelijk de plakje kaas in de doorzichtige verpakking laten zitten. Toen hij de top van de sandwich eraf haalde, begreep hij dat hij de grap eerder beter niet had kunnen maken. Op de plastic laagjes stond namelijk geschreven: “Geen spijt”. Zelf kon hij er wel om lachen en daarom deelde hij een foto van zijn lunch via social media. Die ging binnen de kortste keren viral.

Lees ook: Vrouw snijdt penis van man af om bizarre reden

Bron: Metro UK, Beeld: Istock, Imgur

Laatste nieuws

Zie ook