De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner verrast scholieren tijdens gala

Scholieren van de Rio Americano High School in Sacramento wisten niet wat hen afgelopen zaterdag overkwam. Tijdens hun gala liep er ineens een heel bekend gezicht binnen: niemand minder dan Kylie Jenner. De realityster kwam aan met haar beste vriendin Jordyn Woods, maar was de date van Albert Ochoa (die eerder werd afgewezen toen hij een mede-student uitnodigde voor het event).

Kylie had haar komst niet aangekondigd, maar al snel verschenen er meerdere filmpjes van de aanwezigheid van brunette online. Zo is op een filmpje te zien dat zij en haar date Albert op het balkon dansen. Voor de gelegenheid droeg Kylie een beige jurk met een een corsage erop. Zelf had ze nooit een gala, omdat ze de laatste jaren thuis onderwijs kreeg.

Meningen over breuk Kylie en Tyga verdeeld in huize Kardashian

De afgelopen tijd was de vermeende breuk tussen Kylie Jenner en Tyga hot topic. Naar verluidt niet alleen in de media, maar ook onder de Kardashians. Een bron heeft Hollywood Life laten weten dat de zussen en momager Kris niet op een lijn liggen als het gaat om de break-up.

Kim en Kris zouden Kylie hebben gezegd dat ze Tyga moest dumpen, terwijl Kourtney en Khloé wilden dat de twee bij elkaar blijven. Dat zorgt natuurlijk weer voor flink wat drama… “Kris en Kim vinden dat Kylie niet moet luisteren naar haar andere zussen. Ook wijzen ze erop dat Khloé’s relaties niet langer dan zes maanden standhouden en Kourtney en Scott een puinhoop zijn.” Tja, van je zussen moet je het hebben…

Bron: Hollywood Life, The Hollywood Gossip, Beeld: Daily Mail, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook