Lisa klapt uit de school over Temptation Island

In eerste instantie leek het de perfecte manier om te bewijzen dat hun liefde echt is, maar nu het einde van Temptation...

Lees ook

In eerste instantie leek het de perfecte manier om te bewijzen dat hun liefde echt is, maar nu het einde van Temptation Island in zicht is, lijken steeds meer kandidaten spijt te hebben van hun deelname. Zo ook Lisa, die samen met haar (voormalige?) vriend Merijn aan het avontuur begon. In het programma werd ze neergezet als ‘sneaky’, maar volgens de 21-jarige realityster is dat het resultaat van manipulatie door de programmamakers…

Manipulatie

“Het is logisch dat je bezig bent met de camera’s”, begint Lisa haar verhaal in een interview met VROUW. “Je wordt immers 24/7 gevolgd en hebt geen moment voor jezelf. Het gebeurt vanzelf omdat je het niet van nature gewend bent. Het verschil is dat die scènes bij mij uitgelicht werden. Waarom? Omdat ik verder niets deed, moesten ze het spannend maken. En als eenmaal je imago bepaald is, worden alle beelden zo gemanipuleerd dat het in die lijn past. En bij mij was dat het imago sneaky…”

Sneaky Lisa

Haar imago als ‘sneaky Lisa’ achtervolgt haar ook in haar dagelijks leven. “Zelfs als ik boodschappen doe in de supermarkt roepen mensen: ‘’Hé, daar heb je sneaky Lisa.’’ Dat is best heftig. Toen laatst ook mijn ouders het te verduren kregen, ging dat mij niet in de koude kleren zitten.”

Alles voor kijkcijfers

Volgens de brunette wordt er tactisch gekozen welke fragmenten er gebruikt worden. “Hij (Merijn) lijkt nu een engel, maar hij is degene die vreemdgegaan is. Dat vergeten mensen.” Door haar nare ervaringen met Temptation Island twijfelt Lisa zelfs over haar studie Media. “Zelf zou ik nooit de verantwoordelijkheid voor zo’n programma willen dragen. Dat mensen aan je programma onderdoorgaan, alleen voor de kijkcijfers.”

Merijn

Merijn en Lisa zijn inmiddels niet meer samen, al zou de relatie volgens Lisa waarschijnlijk ook zonder Temptation Island stuk zijn gelopen. “Het zou sowieso wel zijn uitgegaan. Hij kon altijd al goed liegen, zo had hij ook voor het programma altijd contact met meisjes op Instagram en Snapchat. Maar ik ben blij dat ik erachter ben gekomen hoe hij is. Hij zei altijd dat hij niet op blonde vrouwen met neptieten viel, maar ook dat was dus gelogen. Achteraf gezien is het inderdaad geen echte test voor je relatie, maar toch geloof ik dat als je écht van iemand houdt je alles aankunt. Dan wacht je tot je elkaar weer ziet, zodat je het over de beelden kan hebben. Dan laat je je niet gek maken.”

Lees ook: Rosanna reageert op geruchten heftige Temptation-nacht

Bron: Show, Beeld: VIJF

Laatste nieuws

Zie ook