Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Bradley Cooper en Irina Shayk ouders geworden

Hoera! De acteur en het model zijn ouders geworden van hun eerste kindje. Ze hebben de geboorte goed geheim weten te houden, want de kleine spruit kwam naar verluidt eind maart al ter wereld. Over het geslacht, de naam of een foto is nog niets bekend. Insiders laten weten dat Bradley erg zorgzaam en lief was voor zijn zwangere vriendin. “Bradley stond voor haar klaar en hij genoot van de alsmaar groeiende baby in haar buik”, aldus een bron. “Hij bracht haar naar het vliegveld als ze moest werken en gaf haar kusjes. Ze zijn een schattig stel.”

Tweede tattoo voor Brooklyn Beckham

Slechts een week na zijn eerste tatoeage, heeft de 18-jarige zoon van David en Victoria Beckham alweer zijn tweede tattoo laten zetten: een Fujitsu fotocamera. Brooklyn heeft een grote liefde voor fotografie en gaat het ook studeren. Zijn eerste tattoo was een indiaan met een verentooi als eerbetoon aan zijn vader die dezelfde tattoo heeft.

Selena Gomez en The Weeknd delen eerste foto samen

Het is eindelijk Instagram-official! The Weeknd deelde gisteren een intieme foto met Selena op Instagram: eentje waarbij ze hem een kus geeft. Het is de eerste foto die op social media verschijnt, nadat de twee begin dit jaar begonnen te daten. Eerder deelde de zangeres een video van een boottochtje met de ex van Bella Hadid in Venetië, maar verwijderde het enkele minuten later weer.

Laatste nieuws

Zie ook