Tiener liet 3 jaar lang haar nagels groeien

De 16-jarige Simone Christina gaat helemaal viral op het internet. Niet vanwege haar looks of haar talent, nee, vanwege...

Lees ook

De 16-jarige Simone Christina gaat helemaal viral op het internet. Niet vanwege haar looks of haar talent, nee, vanwege haar nagels. De tiener liet haar nagels namelijk drie jaar lang groeien. Ze kan hierdoor niet meer sporten, niet goed meer schrijven en doet er drie uur over om haar nagels te lakken. Ze heeft het er allemaal voor over, want ze haalt er nu de kranten mee over de hele wereld.

Shocking

Simone heeft haar nagels al niet meer geknipt sinds 2014. Haar duimnagel heeft inmiddels de lengte van 14,8 centimeter bereikt. Haar andere nagels zijn 11,8 centimeter. Ze weet na al die jaren al aardig goed met haar “handicap” om te gaan. “Ik type op de computer met mijn knokkels. Schrijven met een pen gaat wel, maar na een uur gaat het wel echt pijn doen.” Haar geheim? Hèèl veel lagen nagelverharder opsmeren. Ze maakt nu ook nagellak-tutorials voor haar volgers. Bekijk enkele beelden hieronder.

Lees ook: Dit zeggen je nagels over je gezondheid

Bron: Happy in Shape: Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook