Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Bella Hadids sportbroek houdt de gemoederen flink bezig
Als er één iemand de athleisure trend als geen ander begrijpt, is het Bella Hadid wel. Het jongere zusje van Gigi Hadid omarmt haar inner Sporty Spice en wordt steevast gespot in sportswear. En ook nu hees het model zich in haar Nike Pro outfit voor haar bokslesje in New York, maar haar sportlegging houdt de gemoederen flink bezig.

2. Monica Geuze flink onder vuur
Monica Geuze genoot, net als de rest van Nederland, van de zomerse temperaturen dit weekend. De 22-jarige vlogger was in goed gezelschap. Samen met Fred van Leer had ze de grootste lol en ze lieten hun volgers meegenieten van alle pret op Instastories, maar niet iedereen kon de beelden waarderen.

3. Grote ophef over nieuw spelprogramma Neem Je Zwemspullen Mee
Het nieuwe spelprogramma Neem Je Zwemspullen Mee van Klaas van der Eerden en Pepijn Gunneweg maakt de tongen flink los bij de kijkers thuis. En niet in positieve zin. Eén spelonderdeel in het bijzonder schoot bij velen in het verkeerde keelgat.

Laatste nieuws

Zie ook