De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner verrast scholier op prom
Kylie Jenner verraste de jonge Albert Ochoa door samen met haar vriendin Jordyn Woods op te dagen op het eindfeest van de scholier. De onverwachte aanwezigheid van Kylie en Jordyn veroorzaakte veel bekijks op het feest. Actrice Emma Stone liet de eer begin april aan zich voorbijgaan. Ze bedankte voor de YouTube-uitnodiging om de date te zijn van een jonge scholier naar zijn eindfeest. Maar Kylie deed anders. Nadat Albert Ochoa was afgewezen door een klasgenote probeerde hij Kylie Jenner te overtuigen, met succes. Aanwezige scholieren twitterden foto’s van het stel. Met name de zus van Albert Ochoa kon haar trots en enthousiasme moeilijk bedwingen en plaatste een serie twitterberichten over het voorval. “Met trots kan ik zeggen dat dit mijn broertje is”, schreef ze bij een foto van Albert die Kylie omhelst bij binnenkomst.

Kim Kardashian overweegt draagmoeder
Kim Kardashian kan waarschijnlijk zelf geen kinderen meer krijgen. De realityster vertelt tijdens de wekelijkse uitzending van Keeping Up With The Kardashians dat ze samen met hubby Kanye West, overweegt een draagmoeder te zoeken. “Een draagmoeder was altijd een optie voor me, maar dat lijkt nu een realiteit te zijn geworden”, zegt Kim Kardashian. Volgens People heeft de 36-jarige tv-ster een behandeling ondergaan om nog wel kinderen te kunnen krijgen maar heeft die niet aangeslagen. “Kanye en ik zoeken naar andere manieren om nog een kindje te krijgen. Ik neig zeker richting een draagmoeder.”, aldus Kim. Kanye West en Kim Kardashian hebben twee kinderen samen, dochter North en zoontje Saint. Begin april liet de realityster weten dat ze graag nog een kind met Kanye wil.

Beeld: Instagram, Bron: TMZ, Hollywood Life

Laatste nieuws

Zie ook