Monica Geuze flink onder vuur

Monica Geuze genoot, net als de rest van Nederland, van de zomerse temperaturen dit weekend. De 22-jarige vlogger was in...

Lees ook

Monica Geuze genoot, net als de rest van Nederland, van de zomerse temperaturen dit weekend. De 22-jarige vlogger was in goed gezelschap. Samen met Fred van Leer had ze de grootste lol en ze lieten hun volgers meegenieten van alle pret op Instastories, maar niet iedereen kon de beelden waarderen.

Onverantwoordelijk

In één van de video’s is te zien hoe het duo na een middag vol wijntjes en hapjes de auto instappen en Monica achter het stuur kruipt. Een onverantwoordelijke actie, volgens velen. De meeste negatieve reacties zijn inmiddels verwijderd, toch zijn er nog een paar te lezen en die liegen er niet om: “Drink zuip geniet maar ga niet zo auto rijden ben je gek geworden kom op nou man wat een voorbeeld!”, “Na zoveel wijntjes gaat ze gewoon achter het stuur zitten en auto rijden met haar tel op haar schoot!”, “Jammer dat je alle reacties waarin je werd aangesproken op je onverantwoordelijke gedrag hebt verwijderd” en “Volgende keer toch maar een taxi?”. Je ziet de beelden hieronder.

Lees ook: Monica Geuze openhartig over relatie en seksleven

Beeld: ANP, Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook