Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Dochter Bradley Cooper heet Lea

Gisteren werd bekend dat Victoria’s Secret model Irina Shayk, de vriendin van Bradley Cooper, eind maart is bevallen. Nu is ook bekend dat het stel een dochter heeft gekregen. Het meisje luistert volgens een bron naar de naam Lea de Seine Shayk Cooper.

Blake Lively beviel op Let’s Get It On

In een video op het YouTube-kanaal van Michael Kors doen Michael en Blake om de beurt een uitspraak en moet de ander raden of het waar is. Daaruit is gebleken dat Ryan tijdens de bevalling van Blake voor opmerkelijke achtergrondmuziek koos. De acteur zette het zwoele nummer Let’s Get It On van Marvin Gaye op. “De dokter moest zo hard lachen dat ik bang was dat ze de baby zou laten vallen”, aldus Blake.

Mariah Carey komt met nieuw album

Mariah komt later dit jaar met een nieuwe plaat. De zangeres tekende maandag een nieuwe overeenkomst met platenlabel Epic Records. “Ik stop mijn hart en ziel in het maken van meer nieuwe muziek”, zegt Mariah. “Ik ben ontzettend blij om aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen en door te werken met, en voor, iedereen van wie ik hou.”

Laatste nieuws

Zie ook