Rachel Hazes opgenomen in ziekenhuis

Rachel Hazes (47) heeft professionele hulp gezocht om haar geestelijk bij te staan. Dat heeft ze gisteravond laten...

Lees ook

Rachel Hazes (47) heeft professionele hulp gezocht om haar geestelijk bij te staan. Dat heeft ze gisteravond laten weten via haar management. Het blijkt dat ze het de laatste maanden moeilijk heeft gehad en op dit moment in een ziekenhuis in Hilversum ligt.

Heftige tijd

“Rachel heeft veel meegemaakt in haar leven en dat alles bij elkaar opgeteld, is haar de laatste maanden steeds zwaarder gaan vallen. Het leek haar daarom beter om met hulp van buitenaf aan te werken”, staat in de verklaring. Ze zou kort voor het weekend zijn opgenomen en dochter Roxeanne (24) heeft haar al bezocht. Zij laat in een verklaring weten dat ze trots op haar moeder is dat ze deze stap heeft genomen: “Ik zou het zeer op prijs stellen als hier respectvol mee wordt omgegaan zodat zij in alle rust aan haar herstel kan werken.”

Afgelopen weer werd af geschreven dat het niet goed ging met Rachel. Haar leven is sinds het overlijden van haar echtgenoot niet bepaald stressvrij. Zo heeft ze geen contact meer met haar zoon André, die met zijn vriendin Monique en zoontje in Rotterdam woont.

Lees ook: Is er een Hazes verzoening op komst?

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook