‘Minnares’ Michael van der Plas reageert

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha "Barbie" en Michael van...

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha “Barbie” en Michael van der Plas. Onlangs kwam het hoge woord er eindelijk uit; er zou een andere vrouw in het spel zijn. De vermeende minnares van Michael reageert nu op alle geruchten.

Intiem

Juul, de gezamenlijke vriendin van Barbie en Michael, zou in Spanje wel erg intiem contact hebben gehad met de man van Samantha. “Mike en ik kennen elkaar gewoon en ik weet niet waar alle commotie vandaan komt. Als je een keer hoi zegt, hebt je al gelijk een relatie. En dat is gewoon niet waar”, vertelt ze aan Shownieuws. “En dat ik in Spanje ben, dat klopt. Want ik ben met mijn moeder en ik ben wel vaker hier.”

Heus wel

Samantha gelooft er niks van. “Als het zulke onzin is, waar komen de verhalen dan vandaan? Als je niks doet komen er ook geen verhalen en als je wel wat doet komen er wel verhalen. De waarheid komt toch altijd uit”, laat ze weten. “Zij moet niet zeggen dat er niks aan de hand is, want er is heus wel wat gebeurd. Ze hebben heus wel contact gehad. Maar wees daar dan gewoon eerlijk over.” Wat er dan precies is gebeurd tussen de twee, weet ze niet. “Ja ik denk dat ze seks hebben gehad, maar ik kan er niks van zeggen want Mike zit daar en ik zit hier. Ik denk wel dat ze contact hebben gehad, maar voor de rest weet ik het ook niet.”

Rust en ruimte

Toch beweert ze dat alles goed met haar gaat. “Ik ben lekker bezig met trainen en lekker focussen op mijn kinderen ook.” Manager Jake Hampel denkt daar anders over en maakt zich zorgen over haar gezondheid. “Ze staat met twee kinderen en haar wereld is een beetje ingestort. Daarom heb ik ook aan iedereen gevraagd om haar rust en ruimte te geven. Anders wordt dit voor haar een hel en een nachtmerrie.”

Of het ooit nog goedkomt? “Michael en ik hebben veel meegemaakt de afgelopen jaren, dus het is niet niks. In voor- en tegenspoed toch?”, aldus Barbie.

Lees ook: Nieuwe relatie voor Barbie?

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws