De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Caitlyn heeft geslacht operatief laten veranderen’
Caitlyn Jenner is begin dit jaar onder het mes gegaan voor een geslachtsverandering. Dat schrijft de realityster volgens Radar Online in haar autobiografie, die later deze maand uitkomt. De entertainmentwebsite claimt een deel van het boek in handen te hebben. Daarin zou Caitlyn schrijven: “Ik wilde gewoon de juiste lichaamsdelen hebben. Ik werd er zo moe van dat ding altijd weg te moeten stoppen.” Ook zou ze in The Secrets Of My Life vertellen dat ze het zat is dat iedereen naar haar genitaliën vraagt. :Dus nu kunnen jullie stoppen ernaar te staren. Jullie willen het weten, nu weten jullie het. Dit is de eerste en laatste keer dat ik erover zal praten.” Caitlyn schreef het boek met Buzz Bissinger, die ook haar verhaal optekende voor Vanity Fair toen ze twee jaar geleden bekendmaakte voortaan als vrouw door het leven te gaan.


Kylie Jenner krijgt eigen realityserie
Fans van Kylie Jenner kunnen binnenkort nog meer over haar te weten komen. De 19-jarige halfzus van Kim Kardashian krijgt haar eigen realityserie. Dat kondigde E!, dat al jaren de realityserie rond Kim en haar zussen uitzendt, deze week aan. In Life of Kylie laat Jenner zien hoe ze haar cosmetica-imperium uitbreidt, terwijl ze ook nog tijd maakt voor “typische tiener-dingen”. ,,De afgelopen jaren heb ik een ongelooflijke reis gemaakt met behulp van mijn fans”, zegt Kylie zelf. “Met deze show kan ik hun een kijkje achter de schermen geven terwijl ik met allerlei spannende dingen bezig ben en tijd doorbreng met mijn vrienden.”

Beeld: Instagram, Bron: Radar Online, People

Laatste nieuws

Zie ook