Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Relatie Robin Martens voorbij
Het werd al langere tijd gefluisterd, maar nu is de kogel door de kerk: de relatie van GTST-actrice Robin Martens en Kenzo Alvares is gestrand.

2. Zo ziet de tweelingzus van de Kinder Chocolade jongen eruit
Kleine jongens, worden groot. We weten inmiddels dat de jongen – Josh Bateson – die de verpakkingen van Kinder Chocolade siert, enorm goed is opgedroogd. Of de beste man ook nog broers of zussen heeft? Wij zochten het uit. Enne, het blijkt dat goede looks in de familie zitten. Maak kennis met de tweelingzus (!) Eveangeline.

3. Boer Herman uit BZV onherkenbaar na metamorfose
Menig vrouw blijft thuis voor het programma Boer zoekt Vrouw, want wat is er nou leuker dan een stel boeren die op zoek zijn naar de liefde? Hoewel boer Marc er dit jaar met de schoonheidsprijs vandoor ging, kon het ook nog wel wat worden met de ietwat stijve boer Herman. Hij koos tijdens de afgelopen aflevering als eerste zijn droomvrouw, iets wat hem duidelijk veel goeds heeft gedaan.

Laatste nieuws

Zie ook