Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Chantal blijft slapen bij Fred
Fred en Chantal werden deze week al eerder op de gevoelige plaat vastgelegd, en ook nu is het duo weer op pad. Chantal gaat namelijk slapen bij de stylist voor nieuwe afleveringen van Chantal Blijft Slapen.

Lieke van Lexmond deelt babyfoto
Lieke van Lexmond (35) is niet van haar blauwe wolk af te slaan sinds de geboorte van haar zoontje Zef. De blondine blijft er zelfs de hele dag voor in bed, zodat ze extra veel tijd met de spruit kan doorbrengen.

Yolanthe leert Xess over het leed in de wereld
Yolanthe Sneijder-Cabau wil dat haar 1,5-jarige zoon Xess Xava zo vroeg mogelijk leren over het leed dat in de wereld bestaat. De presentatrice wil niet dat hij op latere leeftijd geconfronteerd wordt met ellende. “Maar dat ik hem al op jonge leeftijd wat ga vertellen over seksueel misbruik in arme landen, is natuurlijk nog lang niet aan de orde”, vertelt de echtgenote van Wesley Sneijder aan Shownieuws. “Dat is echt heel akelig.”

Sneijder-Cabau, zelf oprichter van stichting Free a Girl, zegt een goede reden te hebben voor haar besluit om Xess Xava zoveel mogelijk te vertellen. “Het is belangrijk dat hij weet dat veel kinderen in arme landen het niet goed hebben en hulp nodig hebben. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Xess moet weten dat je dingen kunt delen met mensen die het niet zo breed hebben. Met die opvoeding ben ik eigenlijk al een beetje begonnen”, vervolgt ze.

Bron: Nu.nl, AD, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook