Deze Topshop blouse is een hit op Instagram

Hoewel het weer ons vandaag een beetje in de steek laat, kon iedereen het afgelopen weekend zien dat het nu echt lente i...

Lees ook

Hoewel het weer ons vandaag een beetje in de steek laat, kon iedereen het afgelopen weekend zien dat het nu echt lente is. De truien mogen langzaamaan weer plaatsmaken voor zwierige rokjes en blousejes. En daar weten ze bij Topshop wel raad mee.

Likes

De Britse kledingketen is al helemaal in de mood voor de lente en de zomer, iets wat je als fashionliefhebber alleen maar kan waarderen. Je kunt er immers niet vroeg genoeg bij zijn. En dat geldt ook voor deze polkadot blouse, die meer dan 179.000 likes op Instagram heeft. Ja, écht!

Ruffles

Toen de blouse eindelijk op de site stond, was het dan ook binnen no time uitverkocht. Maar, we brengen je dit nieuws uiteraard niet als er ook goed nieuws is. De blouse is inmiddels weer bijgevuld en online te verkrijgen. Mocht je er dit keer weer net naast grijpen, hebben we speciaal voor jou nog wat soortgelijke blousejes met ruffles op een rijtje gezet. Let’s go shopping!

Lees ook: Deze opmerkelijke TopShop jeans neemt het internet over

TOPSHOP PETITE Polka Dot Blouse €46

Missguided Rose Print Ruffle Blouse €46.67

KAREN MILLEN Polkadot blouse €175,-

Ultimate Ruffle Blouse With Tie Neck €45.33

Roze ruimvallend overhemd met ruches op de mouwen €37,00

Zwarte blouse met ruches en V-hals €40

Boohoo Ruffle Detail Blouse €24

SECOND FEMALE Veronica blouse met ruches en strikdetail €99

True Decadence Ruffle Detail Long Sleeve Blouse €53.33

Contemporary Ruffle Blouse €16

Bron: LOOK Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook