Hollywood Breakfast

Beau van Erven Dorens vervangt Humberto TanLeuk nieuws voor Beau van Ervens Dorens. Hij gaat in de zomer, van 3 juli tot...

Lees ook

Beau van Erven Dorens vervangt Humberto Tan
Leuk nieuws voor Beau van Ervens Dorens. Hij gaat in de zomer, van 3 juli tot eind augustus, Humberto vervangen bij RTL Late Night. Dat onthulde hij deze week in de nieuwe Wendy. “Da’s ontzettend leuk, ik verheug me erop”, zei Van Erven Dorens in RTL Boulevard. “Als presentator kan ik zelf de boel sturen, dat is heel spannend. Ik ben als een kind zo blij.”

Het zoontje van Michael Bublé is weer fit en voelt zich goed
Dat zegt de vrouw van de zanger, de Argentijnse actrice Luisana Lopilato, tijdens een persconferentie in Buenos Aires waar de BBC bij aanwezig was. Bij de 3-jarige Noah werd eind 2016 kanker geconstateerd. “Godzijdank gaat het goed met mijn zoon”, zei Lopilato tegen de verzamelde pers. In maart liet de broer van Lopilato al wat los over het voorspoedige herstel van de kleine Bublé.

“Na deze lange maanden gaat het goed met Noah, erg goed”, zei Dario Lopilato toen. ”Maar ik wil graag dat mijn zus jullie alle details geeft zodra ze daar klaar voor is.” De Argentijnse actrice zei dat de ziekte van haar zoontje een grote impact heeft gehad op het gezin en het hun leven heeft veranderd. “Ik waardeer het leven nu veel meer. Ik leef meer in het hier en nu.”, zei de actrice. Lopilato heeft samen met Michael Bublé ook nog een 1-jarig zoon genaamd Elías en de actrice is vol goede moed: “We hebben zin in de toekomst en om onze zoons te zien groeien.”

De nanny van Mel B, Lorraine Gilles, heeft een contactverbod met de zangeres gekregen
Dat weet TMZ. De Spice Girl ligt momenteel in scheiding met haar echtgenoot Stephen Belafonte, met wie ze tien jaar getrouwd is. De 41-jarige zangeres beschuldigt Belafonte ervan vreemd te zijn gegaan met de nanny Gilles. Dit is dezelfde vrouw waarover de zangeres eerder zei dat Belafonte haar had bezwangerd en vervolgens had gedwongen tot een abortus. Ook beweert Mel B dat de nanny en Belafonte haar afpersen omdat ze in het bezit zouden zijn van sekstapes en persoonlijke spullen van de zangeres uit haar tijd bij de Spice Girls.

Een rechter heeft Belafonte uitdrukkelijk verboden om de expliciete filmpjes en foto’s in de openbaarheid te brengen. De voormalige Spice Girl had hierom gevraagd omdat Belafonte hier volgens haar al langer mee dreigt. Ook dwong de rechter Belafonte om de locatie en de toegangscode te geven van een opslagunit die hij zou huren onder de naam van Gilles. De voormalige nanny moet van de rechter 90 meter afstand houden van het America’s Got Talent-jurylid. Ook mag ze niets uit de opslagunit weghalen tot de zaak is opgelost.

Bron: RTL, Beeld: RTL, ANP Instagram

Laatste nieuws

Zie ook