Monica Geuze reageert op ophef

Het afgelopen weekend scheen de zon volop en was het de ideale dag om op het terras te zitten. Monica Geuze en Fred van...

Lees ook

Het afgelopen weekend scheen de zon volop en was het de ideale dag om op het terras te zitten. Monica Geuze en Fred van Leer verruilden de binnenkant van hun huis dan ook voor het terras van de Harbour Club in Rotterdam. De twee ‘vriendinnen’ proostten erop los en uiteraard werd alles op Instagram vastgelegd. En dat kwam de vlogster erg duur te staan.

Kritiek

“Weet je wat het is, ik was met Fred en die is altijd van de gezellige Instagram Stories. Bij elke slok die je neemt, gaat die weer aan”, begint de brunette tegenover Telegraaf. De vlogster kroop na die gezellige middag gewoon achter het stuur, waardoor ze binnen no time een bak aan kritiek over zich heen kreeg. “Drink, zuip en geniet, maar ga niet zo autorijden. Ben je gek geworden? Kom op nou man, wat een voorbeeld!” en “Na zoveel wijntjes gaat ze gewoon achter het stuur zitten en autorijden met haar telefoon op schoot” zijn slechts een greep van de negatieve reacties die de vlogster kreeg.

Broodnuchter

Monica gaf gisteravond op de rode loper bij de The Fast and the Furious-première eindelijk duidelijkheid over hoe die middag daadwerkelijk gegaan is. “We hebben letterlijk van één uur tot half negen op dat terras gezeten. Ik heb twee wijntjes gedronken over een hele dag. Tuurlijk is het dan beter om het niet te doen, maar ik was aan het eind van de dag echt broodnuchter. Ik kon gewoon naar huis rijden en dat is ook gewoon toegestaan”. Wel snapt de vlogster waar de ophef vandaan komt. “Het is terecht, ik snap het wel. Als ik die filmpjes terugkijk, dat beeld en zo achter elkaar, dan is het natuurlijk heel heftig. Maar uiteindelijk leek het allemaal veel erger dan het was”.

Toch denkt Monica voortaan twee keer na, voordat ze zulke filmpjes openbaar gooit. “Ik pak het de volgende keer anders aan”. Zo, is dat ook weer de wereld uit geholpen!

Lees ook: Hebben Lil’ Kleine en Monica Geuze nog contact met elkaar?

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook