Er ligt een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en deze week siert Ivanka Trump de cover. Deze w...

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en deze week siert Ivanka Trump de cover.

Deze week:

* Van een familie-introductie tot een interview over hun prille liefde: Jennifer Lopez en Alex Rodriguez laten er geen gras over groeien.
* Een outfit die matcht bij een kunstwerk, dat is de kracht achter de Insta-beweging die momenteel in volle gang is. Michelle Satterlee is het brein achter het succes.
* Ondanks alle kritiek gaat het Ivanka Trump zakelijk gezien voor de wind. Maar dat is niet zonder gevolgen voor haar privéleven.
* Haar relatie met broer James is altijd al een beetje weird geweest. Ook Brad had wel eens zo zijn bedenkingen, wordt ge uisterd. En nu neemt Angelina voorzichtig afstand van broerlief…
* Na ruim twee weken online is 13 Reasons Why één van de meest controversiele Netflix-series ooit.
* Temptation Island mag op tv dan bijna ten einde zijn, online zijn de kandidaten net begonnen. Het aantal volgers groeit en daarmee ook de boekingen en kansen op lucratieve deals
* Toen vorig weekend een homopaar in Arnhem in elkaar werd geslagen, werd pijnlijk duidelijk dat homoseksualiteit niet altijd en overal wordt geaccepteerd. Sabine (27) kan hierover meepraten.
* Wie wat bewaart, heeft wat: items van weleer maken een comeback in dé looks van dit seizoen. Zo draag je ze.
* Wil jij naar de leukste Grazia- feestjes, sippin’ on champagne terwijl je ook nog eens fantastische vlogs maakt? Dan ben jij misschien wel de Grazia vlogger die we zoeken!
* Ze is druk met haar werk en haar nieuwe lief. En dat gaat Jennifer Lawrence vriend- schapstechnisch niet in de koude kleren zitten.
* Door nieuwe tools maakt Facebook het kwade exen lastiger revenge porn te verspreiden. En zo worden social media – eindelijk! – een stuk minder een mijnenveld na een break.
* De hip ’n trendy hebben een nieuwe Londense hang-out: restaurant Isabel. Dus bye bye Chiltern Firehouse, Hola Isabel!
* Sunnery James (38) en Ryan Marciano (36) zijn beste vrienden en wereld- beroemde dj’s. Nu hebben ze ook een eigen platen- label. Grazia sprak ze voor hun show op het Ultra Musical Festival in Miami.
* Zijn we ein-de-lijk goed bezig, staat het volgende vreetfestijn alweer voor de deur. Geen zorgen: dankzij deze food innovators wordt een healthy Pasen een eitje.
* It’s a hard knock life, daar weet zangeres en musicalster Raffaëla Paton (33) alles van. Ze vertelt aan Grazia hoe ze een traumatische jeugd, depressies, verslavingen en andere tegenslagen overwon. “Ik weet dat ik sterk ben.”

Laatste nieuws