Bella Hadid gespot in sexy ‘hip cleavage’ trend

Trends worden tegenwoordig niet op de catwalk gezet, maar bij de modellen en it girls van deze wereld. Zo bracht Kylie J...

Lees ook

Trends worden tegenwoordig niet op de catwalk gezet, maar bij de modellen en it girls van deze wereld. Zo bracht Kylie Jenner de nude lip terug van weggeweest, liet Gigi Hadid zien dat een legging heus als broek kan worden gedragen en is het nu haar zusje Bella die de zogenaamde hip cleavage aan de wereld toont.

Heupen

Het half Nederlandse model werd door de straten van New York gespot, waar ze erg veel bekijks kreeg door haar opvallende outfit. Nu is de stijl van Bella sowieso wel opvallend, maar is haar outfitkeuze dit keer wel erg gewaagd. Hoewel ze met haar doorschijnende bodysuit nog wel de bovenkant bedenkt door er een vest over te dragen, mag iedereen meegenieten van haar killer hips.

Bodysuit

Het model draagt een hoog uitgesneden bodysuit in combinatie met een lage joggingsbroek, waardoor haar heupen voor een deel te zien zijn. Enorm sexy, maar ook nog eens makkelijk na te bootsen. We hebben alvast wat mooie bodysuits voor je uitgezocht, zodat jij ze alleen nog in je digitale winkelmandje hoeft te stoppen. Shopse!

Lees ook: Gigi Hadid gespot in kleding van deze Nederlandse ontwerpster

Missguided Londunn Scuba Belted V Neck Body €33,33

V-Neck Lace-Trim Bodysuit €13

Body Strappy Zigzag Lace €29,99

Zwarte sportieve bodysuit met uitsnede €33

ASOS Joelle Applique High Leg Body €33,33

Laatste nieuws

Zie ook