Zien: De oudste bodybuilder ter wereld

Je hoeft alleen maar je Instagram te openen of de fit girls vliegen je om de oren. De één is nog fitter dan de ander, ma...

Lees ook

Je hoeft alleen maar je Instagram te openen of de fit girls vliegen je om de oren. De één is nog fitter dan de ander, maar Ernestine Shepherd weet werkelijk iedereen te verbazen. De 80-jarige is met haar leeftijd de oudste bodybuilder aller tijden, al is dat zeker niet aan haar lichaam te zien.

Inspiratie

Dat leeftijd maar een getal is, bewijst ze wel met haar super afgetrainde lichaam. Ernestine staat ondanks dat ze al op leeftijd is, nog elke dag fanatiek in de sportschool. Ook let ze nog nauwlettend op haar voeding en gebruikt ze haar vrije tijd om andere te inspireren door verschillende lessen in de sportschool te geven. De 80-jarige is dan ook nog super fit, ondanks dat ze dit niet altijd is geweest. Haar zus kwam op een dag met het voorstel om wat meer te bewegen, waardoor ze samen de uitdaging aangingen. “Je kan op elke leeftijd beginnen met deze levensstijl”, is dan ook haar motto.

Oefening

Mocht je nou ook net wat strakker worden voor de zomer maar niet te hard van stapel willen lopen, probeer dan deze oefeningen eens uit. Je kan gewoon in bed blijven liggen, waardoor je er niet eens eerder uit hoeft. Win-win situatie!

Bekijk hieronder het hele verhaal van Ernestine.

Lees ook: Ik deed vijftien dagen iedere dag dertig burpees en dit gebeurde er

Bron: PopSugar Celebrity Beeld: YouTube, iStock

Laatste nieuws

Zie ook