Dit jasje is dé trend van deze lente

Als er iets niet in je kast mag ontbreken, dan is het wel een blazer. Chic in combinatie met een pantalon of juist stoer...

Lees ook

Als er iets niet in je kast mag ontbreken, dan is het wel een blazer. Chic in combinatie met een pantalon of juist stoer met een boyfriend jeans eronder. Deze lente gaan we vooral de variant met ruitjesprint zien. En het goede nieuws is: naast designermerken als Balenciaga en Gucci, hebben ook de high street merken ze in de winkels hangen.

Soorten en maten

Wellicht dat je de blazer er op het eerste oog wat oubollig uit vindt zien, maar wanneer je ‘em goed combineert is het een echte eyecatcher. Naast dat bijna alle merken ‘em in de winkel heeft hangen, heb je de blazer ook nog in verschillende soorten en maten. Zo heeft H&M een exemplaar met ruches en kan je bij ZARA terecht voor een oversized model.

Mocht je nou denken dat deze trend snel zal overwaaien, dan heb je het toch echt mis. De jasjes zijn namelijk ook al in de 2017/2017 herfst- en wintercollecties van Jason Wu, Victoria Beckham en Mulberry gespot. Een goede investering dus!

Lees ook: De trend waar alle it-girls nu in gespot worden

Bron: Who What Wear Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook