Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Deze man werd zes weken voor zijn bruiloft verlaten

Het Britste stel Laura O’Callaghan en haar verloofde Adam Vickers hadden nog maar zes weken te gaan, voor hun grote dag...

Heftig: Deze man werd zes weken voor zijn bruiloft verlaten

Het Britste stel Laura O’Callaghan en haar verloofde Adam Vickers hadden nog maar zes weken te gaan, voor hun grote dag zou aanbreken. De twee waren al tien jaar samen en dat zou gevierd worden met een sprookjesachtige bruiloft. Alles voor de bruiloft stond al gepland, tot Laura besloot om van de een op de andere dag met de noorderzon te vertrekken.

Social media

De 24-jarige Laura liet na een relatie van tien jaar de liefde van haar leven, althans zo leek het, alleen achter bij het altaar. De twee hadden een groot feest, met een prijskaartje van wel 30.000 euro, gepland. Van stijlvolle uitnodigingen tot aan een exotische huwelijksreis naar Thailand; het stel had aan alles gedacht. Maar zes weken voor de bruiloft, besloot Laura haar biezen te pakken. Op Facebook liet ze aan iedereen weten dat het huwelijk niet door zou gaan. Ook Alex werd per direct van al haar social media-kanalen verwijderd, iets wat voor hem als een totale schok kwam.

Lesbisch

“Ik besefte pas wat er aan de hand was in de week dat we normaal gezien getrouwd zouden zijn. Ik was op vakantie naar Tenerife om er na alle drama tussenuit te gaan en een van me vrienden stuurde me plots een foto van Laura en een vrouwelijke collega, Sinead.” Het bleek dat Laura, waarmee hij al sinds zijn veertiende een relatie had, een affaire had met deze dame. “We waren zo lang samen geweest en ik had nooit ook maar het kleinste vermoeden dat ze lesbisch was.”

Kostenplaatje

Toch kwam alles achteraf gezien niet helemaal onverwachts. “Ze was heel afwezig in die laatste maanden. Alsof haar lichaam er wel was maar haar geest niet.” Uiteindelijk kwamen de kosten van de bruiloft voor zijn rekening, waardoor hij genoodzaakt was om spullen te verkopen. “Ik voel me vooral boos nu. Het verdriet is wel weg. Ik zou mijn voor haar hebben gegeven.”

Lees ook: Huwelijksreis van pasgetrouwd stel eindigt in complete nachtmerrie

Bron: HLN.be Beeld: iStock