Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 12 t/m 18 april 2017? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilDeze week voel je je honderd...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 12 t/m 18 april 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Deze week voel je je honderd procent Taylor Swift. Er zijn mensen laaiend enthousiast over iets wat je gedaan hebt, maar ook types die je er oprecht om lijken te haten. Gelukkig speelt dit zich allemaal op veel kleinere schaal af dan het wereldtoneel waarop Taylor opereert. Wel jammer dat je niet net zoveel verdient.

STIER 21 april – 21 mei
Je had het niet verwacht, maar deze week herontdek je de sneaker. Jarenlang heb je alleen op hakken gelopen, maar je trekt voor de grap een paar gympies aan en het voelt alsof je thuiskomt. Natuurlijk is de verleiding groot om meteen vijf paar te kopen. Maar rustig opbouwen is leuker.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Hou het weekend vrij, koop een pak papier en een pen, en ga er eens even goed voor zitten. Want je maakt je steeds druk over je carrière, maar als je zelf niet eens weet wat je wil en waar je naartoe wil werken, dan wordt het steeds ingewikkelder. Ga maar eens een stappenplan bedenken. Doel gevonden? Go!

KREEFT 22 juni – 22 juli
Als je voor de zoveelste keer een smakeloos bord havermout naar binnen werkt, heb je er genoeg van. Mag die #healthy trend alsjeblieft ook gewoon een beetje lekker smaken? De beslissing is gemaakt: vanavond eet je pasta carbonara. Ongezond, maar wat een smaaksensatie. Morgen weer op zoek naar gezond én lekker.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je bent er klaar mee. Met de liefde. Met daten. Met mannen, met vrouwen, en vooral met iedereen die zich ook maar enigszins met jouw liefdesleven bemoeit. Roze hartjes en fladderende vlinders? Leuk als decoratie op het behang bij je buurmeisje, maar niet meer in jouw leven. Jouw hart doet niet meer mee.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Je huis is je alles, maar damn, wat ziet het eruit! Gevalletje ‘ietwat verwaarloosd’. En of je nou gehamsterd hebt en je vloerkleed amper nog kunt zien, of het verven van die ene muur dit jaar al voor de derde keer hebt uitgesteld: het is tijd voor een fris voorjaarsbriesje door je woning.

WEEGSCHAAL 23september – 22 oktober
Was het maar vast Kerst, dan kon je de Kerstman vragen om een prachtig mat huidje zonder zichtbare poriën. Maar de Kerstman heeft nu vakantie, dus je zult dit toch echt zelf moeten oplossen. Stap één? Stoppen met het smeren van producten die niet doen wat je wil. Stap twee? Nieuwe smeersels kopen…

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Je scrollt deze week langs het Instagram-account van Georgina Verbaan, en besluit dat je weer een huisdier wil. Niet over één nacht ijs gaan met zulke dingen: zo’n beessie kost tijd en geld. Maar als je er echt klaar voor bent, dan wachten de asieldieren met open armen op je. Zij een huis, jij een knuffelmaatje.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Hoe fijn is het om trots te kunnen zijn op je lijf? Nou, jij kunt het deze week vertellen. Je conditie is top, je straalt voor de spiegel, en je kleding zit als gegoten. Kortom: je zit hartstikke lekker in je vel – daar kunnen die Victoria’s Secret Angels nog wat van leren. Niet dat je er zo uitziet, maar juist daarom!

STEENBOK 22 december – 20 januari
Je had nooit gedacht dat je ooit je baan zou opzeggen zonder eerst iets anders te hebben, maar toch is dat precies wat je overweegt. Je bent er klaar mee. Je hebt alles gegeven en veel geleerd, maar je snakt naar wat anders. Niet bang zijn: geen garantie dat er nieuwe deuren open gaan, maar vaak zie je wel ineens kiertjes.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Vroeger kon je een ruzie binnen de familie makkelijk naast je neerleggen. Deze week: not so much. Je ligt overhoop met iemand uit de eerste lijn, en weigert iedere vorm van conversatie of bemiddeling, tenzij het excuses zijn. Behoorlijk koppig! Je hebt een punt, maar kom op: je zit niet in een soap.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Nu de zoveelste vriendin zegt dat ze jouw relatie maar ‘raar’ vindt, gaat het toch een beetje knagen. Jullie pakken het anders aan dan andere stellen, maar is dat dan meteen niet goed? Laat je niet opfokken, Vis. Jouw antwoord bij zulke opmerkingen is voortaan: “Je bent zelf raar”.

Laatste nieuws

Zie ook