Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes in trouwjurk

Bride to be Roxeanne is begonnen met het passen van trouwjurken. Eén van de jurken die ze aan heeft gehad, deelt ze op Instagram. En wauw, wat ziet ze er prachtig uit! Vriendlief Erik is one lucky man

Tim Douwsma niet vreemdgegaan

Tim en Jessie gingen onlangs als vrienden uit elkaar. Tenminste, dat is wat ze zeiden. Tim heeft nu echter laten weten dat ze geen contact meer met elkaar hebben. Dat zorgde meteen voor geruchten over vreemdgaan, maar daar is volgens Tim niets van waar. “Ik ben absoluut niet vreemdgegaan. Ik was veel te gek op Jessie en ik ben heel loyaal. Dat zou ik nooit doen.”

Tygo Gernandt weer vrijgezel

Het is over en uit tussen Tygo Gernandt en Annewil Hokken, dat bevestigt hij aan Privé. “Zij is mijn partner niet meer”, zegt hij. “Ik heb het heel erg druk en heb even andere dingen aan mijn hoofd. We zien elkaar nog geregeld, maar dan als goede vrienden.”

Laatste nieuws

Zie ook