Sylvie Meis gaat trouwen!

Sylvie Meis is verloofd! Dat heeft de blondine met een foto bekendgemaakt op Instagram.I said YES"YES #isaidyes", jubelt...

Sylvie Meis is verloofd! Dat heeft de blondine met een foto bekendgemaakt op Instagram.

I said YES

“YES #isaidyes”, jubelt ze in het bijschrift. Op de foto schittert haar enorme ring. Zakenman Charbel Aouad heeft haar ten huwelijk gevraagd. Volgens haar management een vervroegd verjaardagscadeau, omdat ze morgen 39 kaarsjes mag uitblazen.

Toen eind 2016 bekend werd dat Sylvie een nieuwe liefde had, bleek dat ze al een jaar in het geheim aan het daten waren. Daarna volgden de eerste vakantie samen, ook met Sylvie’s zoontje Damián erbij. De 10-jarige en haar nieuwe lief zouden het goed met elkaar kunnen vinden.

Gelukkig

Het ging na lange tijd geweldig met Sylvie. “Ik ben rustiger, weet wat ik leuk vind en geniet van het moment. Ook voel ik me meer gewaardeerd. Ik ben echt gelukkig en meer tevreden dan eerst. Ik hou van mijn leven”, zei ze toen in de Duitse Gala. Wat de perfecte man is? “Eerlijkheid, loyaliteit en humor. En ik hou ervan dat een man liefdevol is.” En dat is de Charbel voor haar.

Het liefdesleven van de presentatrice is de afgelopen jaren uitgebreid in het nieuws gekomen. De scheiding met Rafael van der Vaart na die bewuste oudjaarsdag was het begin van een groot mediaspektakel. In Linda’s Zomerweek vertelde La Meis hoe pijnlijk die periode voor haar was. Mannen als Guillaume Zarka en Momo veroverden opnieuw het hart van de blondine, maar deze relaties hielden helaas niet lang stand.

Laatste nieuws