Temptation Island-kandidaten maken huidige relatiestatus bekend

Gisteren werd alweer de allerlaatste aflevering van Temptation Island bij onze zuiderburen in België uitgezonden. H...

Lees ook

Gisteren werd alweer de allerlaatste aflevering van Temptation Island bij onze zuiderburen in België uitgezonden. Hoewel de aflevering pas volgende week– mits je in de weer bent gegaan met RTL XL of Videoland – in Nederland te zien is, konden de kandidaten gisteren niet wachten om hun huidige relatiestatus op social media te delen. Al was dit niet helemaal de bedoeling.

Social media

Na wekenlang in spanning te hebben gezeten, is het eindelijk duidelijk wie het exotische avontuur hebben overleefd en wie niet. Via social media was er al het één en ander op te merken, maar de kandidaten mochten over hun huidige relatiestatus niks kwijt tot na de laatste aflevering. De Belgische kijkers konden die gisteravond al zien, maar in Nederland moeten de trouwe kijkers nog even een weekje wachten. Iets waar de kandidaten geen rekening mee hadden gehouden.

Van verleider naar partner

De aflevering was nog niet afgelopen of de meest liefdevolle kiekjes werden al op social media gepost en de relatiestatussen werden per direct gewijzigd. Zo werd bekend, al had iedereen dit al sinds de eerste aflevering zien aankomen, dat Ken en Lize samen verder zijn gegaan. Ook Merijn, die een relatie had met Lisa, besloot er met een verleider vandoor te gaan. Hij koos voor de Belgische ‘400 cc’ Pommeline. Hoewel het in de aflevering van vanavond uitziet alsof de relaties tussen Rosanna en Niels en het Belgische koppel Herbert en Jolien voorbij zijn, hebben de twee koppels elkaar toch op de één of andere manier weten te vergeven.

Relatiestatus

Hoe blij de kandidaten nu ook zijn, toch leek het niet helemaal de bedoeling dat zij hun relatiestatus bekendmaakten. De Nederlandse kijkers moeten immers nog een week wachten. Nog geen uur nadat de kandidaten hun kijkers een update hadden gegeven, moest alles er alweer af worden gehaald. Gelukkig zijn er altijd nog de screenshots…

Lees ook: Viral: Temptation Island-verleidster Ashley maakt hilarische fout tijdens Dutch Ridiculousness

Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook