Het verhaal achter de littekens van Clay bij 13 Reasons Why

De door Selena Gomez geproduceerde serie 13 Reasons Why is al sinds het op 31 maart uitkwam enorm populair op Netfl...

Lees ook

De door Selena Gomez geproduceerde serie 13 Reasons Why is al sinds het op 31 maart uitkwam enorm populair op Netflix. Een idee dat eigenlijk begon bij de moeder van de zangeres, die het gelijknamige boek in een winkel zag liggen. Het verhaal rondom de tieners houdt de gemoederen dan ook flink bezig, inclusief het opmerkelijke uiterlijk van Clay.

Flashbacks

Omdat de serie gebruik maakt van flashbacks die allemaal binnen een jaar plaatsvinden, zijn de verschillen qua uiterlijk niet heel goed te zien. Om toch duidelijk te maken wanneer het om een flashback gaat en wanneer juist niet, worden er bij Hannah verschillende technieken qua licht gebruikt. Maar ook bij Clay wordt er het één en ander toegepast.

Verwondingen

Zo is te zien dat hij continu een wond heeft in zijn gezicht, wanneer het verhaal zich in de tegenwoordige tijd afspeelt. Wanneer zijn gezicht er niet toegetakeld uitziet, gaat het dus om een flashback. Voor sommigen iets te verwarrend en de kijkers zouden dan ook liever zien dat het hele gedoe rondom zijn verwondingen achterwege zou blijven.

En als we het Amerikaanse tijdschrift Seventeen moeten geloven, zou het totaal geen toegevoegde waarde hebben voor het einde. Hmmm…

Lees ook: Riverdale-acteur verklapt wie Jason heeft vermoord

Bron: Seventeen Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook