Zien: Een piepjonge Rosanna uit Temptation Island

Het avontuur van Temptation Island is bijna voorbij, maar dat betekent niet dat iedereen er klaar mee is. Eerder werden...

Het avontuur van Temptation Island is bijna voorbij, maar dat betekent niet dat iedereen er klaar mee is. Eerder werden er al jeugdfoto’s van verleider Alex gelekt, maar nu weten we ook hoe Rosanna er in haar kinderjaren uitzag.

Haardos

Fan van het eerste uur, Michella Kox, plaatste de foto’s van een jonge Rosanna, die binnen no time heel veel reacties opleverden. De realityster heeft weer flinken lopen graven en wist dan ook de foto’s van de kandidate te achterhalen. Op de foto is haast een onherkenbare Rosanna te zien, die vroeger nog een bruine haardos had. Maar dat is niet het enige, want volgens Michella miste de kandidate ook nog iets anders. “Rosanna heeft de lippen ook niet cadeau gekregen”, schrijft Michella er nog bij. Miauw!

In België was gisteren al de laatste aflevering te zien, waarin je kon zien welke koppels het exotische avontuur overleefd hebben. Ben jij nou net iets te nieuwsgierig, bekijk dan hier wat de huidige relatiestatus van de kandidaten is.

Lees ook: Bewezen! Daarom is Temptation Island zo verslavend

Beeld: Facebook, Temptation Island

Laatste nieuws