Vrouw neemt tal van injecties voor gebruinde huid

Af en toe een zonnebankje pakken, wie houdt er niet van? Dat het niet optimaal is voor onze gezondheid, dat hoef je ons...

Lees ook

Af en toe een zonnebankje pakken, wie houdt er niet van? Dat het niet optimaal is voor onze gezondheid, dat hoef je ons geen twee keer te vertellen. De Duitse Martina Big heeft inmiddels een grote liefde voor alles wat haar bruin maakt ontwikkeld. Al is ze daarin wel compleet doorgeslagen…

Injecties

Het Duitse model heeft de nodige injecties en sprays gehad, waardoor ze haar fans enorm liet schrikken. Van haar blanke huid is dan ook niets meer te zien, al weerhoudt haar dat er niet van nog bruiner te worden. “Negen weken geleden heb ik nog drie injecties gehad die mij bruin maken. Ik had niet verwacht dat ik zo bruin zou worden, maar het heeft goed uitgepakt. Ik vind het echt geweldig en ik zou het zelfs nog wat extremer willen”.

Reacties

Martina is dan ook niet van plan om te stoppen. “Ik wil alleen nog maar bruiner en bruiner worden, kijken wat het limiet is”. Met haar blonde lokken, enorm grote boezem en bruine huid is het model op zijn zachtst gezegd een opvallende verschijning. “Ik vind de reacties van mensen wel leuk. Ik zie hun grote ogen en geschrokken gezichten wanneer ik langs loop. Ik zie ze gewoon denken ‘Hoe is dit mogelijk?’”.

Extreem

Hoewel Martina in eerste instantie alleen haar borsten en lippen wilde vergroten, besloot ze toch voor het extreme te gaan. Ze gaf dan ook bijna 60.000 euro uit aan al haar cosmetische ingrepen. Spijt heef ze allerminst. “Ik hou van mijn lichaam zoals het is. Ik vind het extreme juist leuk”. Benieuwd naar hoe Martina er eerst uitzag en hoe ze nu uitziet? Bekijk dan hier de foto’s.

Lees ook: Tan mom, is that you?

Bron: The Mirror Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook