Grazia’s top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zien: Een piepjonge Rosanna uit Temptation Island
Het avontuur van Temptation Island is bijna voorbij, maar dat betekent niet dat iedereen er klaar mee is. Eerder werden er al jeugdfoto’s van verleider Alex gelekt, maar nu weten we ook hoe Rosanna er in haar kinderjaren uitzag.

2. Vrouw neemt tal van injecties voor gebruinde huid
Af en toe een zonnebankje pakken, wie houdt er niet van? Dat het niet optimaal is voor onze gezondheid, dat hoef je ons geen twee keer te vertellen. De Duitse Martina Big heeft inmiddels een grote liefde voor alles wat haar bruin maakt ontwikkeld. Al is ze daarin wel compleet doorgeslagen…

3. Dit is de meest gepinde nagellak op Pinterest
Met 75.000 pins mag de kleur, die overigens van Essie is, zich de populairste nagellak op Pinterest noemen. Eerder werden de laatste beautytrends voor de lente bekendgemaakt, waar de Mauve-kleur met stipt op nummer één stond. Niet zo heel gek dus, dat de Angora Cardi als een gek gepind is.

Laatste nieuws

Zie ook