8 Maanden oude baby weegt evenveel als 4-jarige

Chahat Kumar is slechts acht maanden oud, maar de kleine meid weegt nu al 17 kilo. Dat is meer dan een normale 4-jarige....

Chahat Kumar is slechts acht maanden oud, maar de kleine meid weegt nu al 17 kilo. Dat is meer dan een normale 4-jarige. Chahat lijkt geen bodem te hebben en ze eet de hele dag door. Volgens haar ouders kan ze ook niet anders. Haar ouders geven haar vier keer zoveel eten als een normaal kind. Toch zou dat niet de oorzaak zijn van het overgewicht. Volgens hen ligt dat aan God.

God

“Toen Chahat geboren werd, was ze helemaal normaal. Daarna zagen we haar gewicht langzaam maar zeker de pan uit rijzen. Dagelijks gaat het met sprongen vooruit”, aldus haar vader aan Daily Mail. “Het is niet onze schuld. God gaf haar deze aandoening. Het ligt niet in onze handen.”

“Ze eet niet als een normaal kind. Ze eet echt de hele tijd, constant. Als we haar niks te eten geven, begint ze te krijsen. En ze wil heel graag de deur uit, maar ze weegt teveel – teveel om haar de hele tijd te dragen, dus gaan we alleen maar naar plekjes heel dichtbij”, Reena Kumarl, Chahat’s moeder. Artsen maken zich grote zorgen over het almaar toenemende gewicht van Chahat. De baby heeft ook een zeldzame huidaandoening waardoor bloedonderzoek bemoeilijkt wordt.

Lees ook: Deze baby gaat he-le-maal viral vanwege haar uiterlijk

Bron: Shownieuws, Beeld: iStock

Laatste nieuws