Wanneer is Beyoncé uitgerekend?

Het was begin februari wereldnieuws: Beyoncé is zwanger. En niet van één, maar van twee kindjes. Inmiddels he...

Lees ook

Het was begin februari wereldnieuws: Beyoncé
is zwanger. En niet van één, maar van twee kindjes. Inmiddels hebben we alle (naakt)foto’s van de zwangerschapsshoot gezien en weten we het geslacht van de tweeling. Maar wat ze tot nu toe geheim heeft weten te houden, is de datum waarop ze uitgerekend is. Ook daar komt nu verandering in.

Drie

In oktober 2016 plaatste Beyoncé een foto van haar nieuwe tattoo op Instagram: drie stippen op haar ringvinger, boven haar “IV” huwelijks-tatoeage. Na de bekendmaking van de zwangerschap op 2 februari 2017 plaatste Bey een gedicht over het hebben van drie harten. Volgens fans gaat dit over haar drie kinderen. Als dit klopt, dan zou het kunnen dat de datum waarop de eerste post van haar tattoo geplaatst werd, de maand is waarin de kinderen verwekt zijn. Dat zou betekenen dat ze nu ongeveer vijf maanden zwanger is. Snap je ‘em nog?

Good Morning America liet deskundigen naar haar foto’s kijken om een schatting te maken en ook zij vermoeden dat ze rond de vijf maanden zwanger is. Dit zou betekenen dat ze ergens tussen juni en juli zou moeten bevallen. Waarschijnlijk juni, omdat tweelingen volgens de deskundigen vaak eerder ter wereld komen.

We know, het is een beetje vergezocht. Maar hee, het zou zomaar kunnen!

Benieuwd hoe de tweeling eruit gaat zien? Klik hier.

Lees ook: Achtergronddanseres Beyoncé doet een boekje open over zangeres

Laatste nieuws

Zie ook