Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptation Lize biecht op: “Ik had sowieso voor Ken gekozen”

Lize werd tijdens Temptation Island verliefd op verleider Ken. Nu biecht ze op dat ze sowieso voor hem had gekozen, ook als Jefferson braaf was geweest. “Jefferson is een goede jongen, hij heeft een hart van goud”, vertelt ze aan Glamour. “Maar hij is ook heel jong en dat schrikte me toch wat af. Ik dacht, als we hier goed uitkomen, dan is het helemaal oké.” Tijdens het paddleboarden sloeg de vonk met Ken over. “Ik dacht: fuck, ik heb gevoelens voor die jongen.” Ze zou dus sowieso een punt achter haar relatie met Jefferson hebben gezet. “Ik had dan alsnog tijdens het laatste kampvuurmoment eerlijk tegen Jefferson gezegd dat het voorbij was, dat ik verliefd was op Ken.”

Sigrid ten Napel intiem met Lil’ Kleine

Lil’ Kleine heeft voor zijn nieuwe videoclip van het nummer Alleen, die vandaag werd gelanceerd, Sigrid ten Napel, Roxeanne Hazes en Douwe Bob gestrikt. Vooral de rol van Sigrid valt op; ze is heel intiem met de rapper. “Alleen is de eerste single van mijn nieuwe album dat mensen echt zal gaan verrassen”, laat Lil’ Kleine weten.

Fajah geniet van eerste liefdesvakantie

Fajah Lourens en haar “timmerman” Igor zijn nog niet lang samen, maar kunnen een vakantie alvast van hun lijstje afstrepen. In Dubai genieten ze met zijn tweeën van zon, zee en strand.

Laatste nieuws

Zie ook