De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian in tranen om Kanye

In een nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians vertelt Kim voor het eerst openhartig over het moment dat Kanye instortte. Ze werd na het voorval gebeld door een goede vriend van hem en die herinnering maakt veel emoties los.

Caitlyn Jenner kwaad op Ellen DeGeneres

In het boek van Caitlyn, dat binnenkort verschijnt, beweert ze dat Ellen haar uitspraken uit hun verband heeft getrokken. In haar talkshow vroeg de presentatrice naar de gedachten van Caitlyn over het homohuwelijk. Caitlyn zei dat ze traditioneel is en het huwelijk traditiegetrouw iets tussen mannen en vrouwen is, maar dat ze niemands geluk in de weg wil staan. Ellen zei later in een radioshow dat ze het antwoord vreemd vond, omdat het erop leek dat Caitlyn tegen trouwende homostellen was.

Kardashians bij filmpremière Nederlandse acteur Marwan Kenzari

Kim en Kourtney waren in LA aanwezig bij de Amerikaanse première van The Promise, de nieuwe Engelstalige film met de Nederlandse acteur Marwan Kenzari. De Nederlandse ster speelt in de film, die vanaf volgende week in de Amerikaanse bioscopen draait, een belangrijke bijrol naast Christian Bale en Oscar Isaac.

Laatste nieuws

Zie ook