Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ex Janet Jackson schrijft liefdesverklaring op website

De twee werden afgelopen januari nog de trotse ouders van zoon Eissa, maar afgelopen week werd bekend dat het koppel na vijf jaar een punt achter hun huwelijk heeft gezet. Volgens het Amerikaanse tijdschrift US Magazine zouden Janet en Wissam al kort na de bevalling de stekker uit hun relatie hebben getrokken door culturele verschillen. Toch laat de voormalige echtgenoot van Janet op zijn website weten nog steeds gevoelens voor Janet te hebben. “Ik hou zoveel van je. Als Allah het wil, blijven we tot in de eeuwigheid samen”. Of dat de twee hun scheiding ook daadwerkelijk doorzetten, is dan ook nog niet bekend.

Meghan Markle gespot met ring

De relatie tussen de Suits-actrice en prins Harry lijkt nu echt serieuze vormen aan te nemen. Meghan is namelijk gespot met een ring om haar vinger. Hoewel het niet om een verlovingsring of iets dergelijks gaat, heeft de prinses wel de initialen van haar geliefde erin laten zetten. Het is overigens niet de eerste keer dat de actrice de liefde voor de prins in sieraden uit. Eerder liet de prinses ook al een kettinkje maken, waaraan de letters M en H hangen.

Dochter John Legend en Chrissy Teigen viert eerste verjaardag

De kleine Luna mocht gisteren alweer één kaarsje uitblazen. De trotse ouders van het stel zijn dan ook erg dolblij met hun dochtertje. Het stel heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat het krijgen van een kindje niet altijd even makkelijk is geweest. “Gefeliciteerd Lu! Mijn liefdesbijtje. Jij bent het beste van ons beide en ik kan niet geloven hoeveel er gebeurd is in jouw eerste twaalf maanden van het leven. We houden van je tot de maan en terug”. Ook de zanger feliciteert zijn dochter met een Instagrampost. “Gefeliciteerd Luna Simone”, schrijft hij bij een mierzoete foto van de drie. Cute!

Bron: RTL, AD Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook