Roxeanne Hazes openhartig over toestand moeder

Deze week kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Rachel Hazes in het ziekenhuis werd opgenomen. De weduwe van André...

Lees ook

Deze week kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Rachel Hazes in het ziekenhuis werd opgenomen. De weduwe van André Hazes besloot zelf professionele hulp te zoeken, om haar geestelijke gezondheid weer op de rit te krijgen. Oudste dochter Roxeanne spreekt nu voor het eerst over de toestand van haar moeder.

Zware periode

In de vlog van goede vriend en stylist Fred van Leer doet de 24-jarige haar verhaal. “Het gaat echt heel veel beter. Ik ben ontzettend trots op haar”. De zangeres vertelt dan ook dat haar moeder een erg zware periode achter de rug heeft. “Het werd mijn moeder allemaal een beetje te veel. Het is natuurlijk een vrouw die heel veel heeft meegemaakt, eigenlijk haar hele leven lang en eens is het emmertje vol”.

Bruiloft

Roxeanne, die binnenkort in het huwelijksbootje met haar grote liefde Erik Zwennes stapt, hoopt dan ook dat het snel beter gaat met haar moeder. Aangezien ze een sterke band heeft met haar moeder, mag ze uiteraard niet op haar grote dag ontbreken. “M’n moeder zegt ook: ‘ik zal alleen daarvoor al knokken, omdat ik met jou straks lekker de jurk uit wil gaan zoeken en de bruiloft wil gaan regelen'”.

Hoewel Roxeanne haar moeder al meerdere malen bezocht heeft, lijkt een verzoening tussen Rachel en zoon André er nog niet in te zitten. Wel liet hij via social media weten dat hij zijn moeder een goed en spoedig herstel wenst.

Lees ook: André Hazes openhartig over jeugd en verslavingsgevoeligheid

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook