Miljuschka Witzenhausen sluit heftige periode af

De carrière van Miljuschka Witzenhausen staat op dit moment enorm in de stijgers en ze is dan ook dolgelukkig met de kan...

Lees ook

De carrière van Miljuschka Witzenhausen staat op dit moment enorm in de stijgers en ze is dan ook dolgelukkig met de kansen die ze krijgt. Toch onthult de presentatrice dat dit tot voor kort wel anders was.

Angst

In de nieuwe Fabulous Mama & Family vertelt ze dat ze een erg zware periode achter de rug heeft. Na de scheiding van Tycho Veldhoen, kwam de tv-persoonlijkheid er alleen voor te staan. Ze komt samen met haar twee kinderen met lege handen op straat te staan. De presentatrice kon de eindjes dan ook maar moeilijk aan elkaar knopen. “Een halfjaar lang heb ik alleen maar overgegeven. Puur van de stress en angst om de toekomst”.

Carrière

Gelukkig gaat het tegenwoordig een stuk beter met de voormalige Onderweg Naar Morgen-actrice. Vanaf het moment dat Miljuschka een idee over foodtrucks aan 24Kitchen voorlegde. “Toen liep het ineens veel sneller dan verwacht. De knop ging om en is niet meer uitgegaan”.

Lees ook: Boek Judas ook groot nieuws voor presentatrice Miljuschka

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook