Zien: Janet Jackson plaatst voor het eerst foto van zoontje

Begin dit jaar ging de grootste wens van Janet Jackson eindelijk in vervulling. De zangeres werd afgelopen januari op 50...

Lees ook

Begin dit jaar ging de grootste wens van Janet Jackson eindelijk in vervulling. De zangeres werd afgelopen januari op 50-jarige leeftijd moeder van haar eerste kindje Eissa. Janet hield haar baby de afgelopen tijd goed voor de buitenwereld verborgen, maar nu mag iedereen haar kleine spruit dan eindelijk zien.

Wandeling

Hoewel Janet in januari al beviel van haar zoon, werd ze vorige week pas voor het eerst in het openbaar gespot. De zangeres liep met Eissa in de kinderwagen door het park in haar huidige woonplaats Londen. Nadat Janet op de kiek werd gezet, postte ze vannacht de eerste foto van de twee. “Mijn baby en ik na een slaapje”, schrijft ze bij de schattige foto.

Scheiding

Ondanks dat Janet en haar man Wissam Al Mana nog geen halfjaar geleden de trotse ouders werden van hun eerste kindje, zouden de twee na vijf jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. Toch schreef hij dit weekend op zijn website een liefdesverklaring voor de zangeres. “Ik hou zoveel van je. Als Allah het wil, blijven we tot in de eeuwigheid samen”.

Lees ook: Babygeluk Janet Jackson overschaduwd door groot geheim?

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook