Starbucks komt met Unicorn Frappucino

Wanneer je vaak met de trein reist en dol bent op (ijs)koffie, is er een grote kans dat je je halve salaris bij de Starb...

Lees ook

Wanneer je vaak met de trein reist en dol bent op (ijs)koffie, is er een grote kans dat je je halve salaris bij de Starbucks brengt. Toch kan je naar verluidt binnen korte termijn ook bij de populaire koffieketen terecht voor de enige echte Unicorn Frappucino.

Kleurrijk

Een ontbijtje bestaat met de komst van Instagram niet alleen meer uit twee boterhammen en een kop koffie, maar ziet er eerder uit als iets magisch. De pannenkoeken worden in de mooiste kleuren gebakken, de yoghurt wordt één vrolijke bende en nu ontkomt zelfs je ochtenddrankje er niet aan.

Frappucino

Volgens Reddit lijkt het erop dat de Unicorn Frappucino binnenkort ook te verkrijgen is bij Starbucks, waardoor je je ontbijt nog kleurrijker en geschikter voor Instagram maakt. Ook een regelmatige Starbucks bezoeker laat weten dat je binnenkort de drankjes daadwerkelijk bij Starbucks kan bestellen. “De Unicorn Frappucino zal 19 april in de winkels te bestellen zijn. Naast de roze poeder, zal er ook blauwe poeder aan toegevoegd worden”. Of de drankjes ook naar Nederland komen, is nog niet duidelijk.

Benieuwd hoe het drankje er ongeveer uit zal gaan zien? Bekijk dan de foto hieronder.

Lees ook: Dit beautyproduct kun je gratis en voor niets bij Starbucks krijgen

Bron: Elite Daily Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook