Dit is hoe Vanessa Hudgens aan haar indrukwekkende lijf komt

Van actrice tot aan zangeres, Vanessa Hudgens heeft het allemaal. Naast dat de actrice een prachtig gezicht heeft, is oo...

Lees ook

Van actrice tot aan zangeres, Vanessa Hudgens heeft het allemaal. Naast dat de actrice een prachtig gezicht heeft, is ook haar body er een om u tegen te zeggen. De voormalige High School Musical-actrice onthult dan ook wat ze allemaal doet voor dat lichaam. Watch and learn!

Sportsessies

Voor haar rol in Gimme Shelter moest de actrice maar liefst negen kilo aankomen. Hoewel de actrice dat op zich wel kan hebben, kon ze niet wachten om haar oude lichaam weer terug te krijgen. Vanessa dook na de opnames dan ook direct de sportschool in om maar liefst twee keer per dag een lesje SoulCycle mee te pikken. “Zet mij in een kamer met een fiets en wat muziek, en ik ben gelukkig. Het is heerlijk om heerlijk uit je dak te kunnen gaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je er nog goed uitziet”. Ze probeert dan ook zoveel lesjes als mogelijk is in te plannen, maar maakt sowieso altijd tijd voor een goede yogasessie. “Het werkt als een soort therapie voor me”.

Koolhydraten

Toch is haar indrukwekkende sportroutine niet het enige wat Vanessa doet om in shape te komen. Zo probeert ze veel gezonde vetten te eten en de koolhydraten zoveel mogelijk te laten staan. “Wanneer ik koolhydraten eet, merk ik gewoon dat ik mij daarna erg slap voel. En wanneer ik ze laat staan, heb ik de hele dag door juist erg veel energie”. Door haar levensstijl is de actrice dan ook binnen no time bijna vijf kilo afgevallen.

Ook laat Vanessa weten elke dag een hele avocado te eten. Lees hier welke voordelen dat met zich meebrengt en waarom jij dit vanaf nu ook gaat doen.

Lees ook: Vanessa Hudgens over de breuk met Zac Efron

Bron: InStyle Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook