Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptation Island-verleidster Pommeline Tillière uit de kleren

De verleidster wist aan het programma niet alleen een nieuwe liefde over te houden, ook krijgt de blondine tegenwoordig aardig wat klussen aangeboden. Zo wordt ze door veel Belgische clubs gevraagd om haar gezicht te laten zien – waar de andere verleidsters het dan weer niet mee eens zijn – en wordt ze nu ook gevraagd voor modellenklusjes. Pommeline heeft met haar 400 cc veel bekijks gekregen en schittert nu dan ook op de banners van het Belgische Star Casino. En iets zegt ons dat het daar niet bij zal blijven. Bekijk hier de foto.

Fred van Leer in trouwjurk

De bekende stylist en tegenwoordig ook vlogger is zeker geen vreemde als het op vrouwenkleding aan komt en hij wordt dan ook regelmatig in een damesoutfit gespot. Zo ging hij met Carnaval al verkleed als vrouw (inclusief killer heels) en heeft hij zich onlangs ook weer in een trouwjurk gehuld. Fred was samen met Roxeanne Hazes trouwjurken aan het bekijken voor haar bruiloft met Erik Zwennes, maar kon het niet laten om er zelf ook eentje aan te trekken. En eerlijk is eerlijk, hij kan het nog hebben ook!

Sabia Boulahrouz uit haar dak in de keuken

De ex-vriendin van Rafael van der Vaart lijkt zich prima te vermaken rondom de Pasen. De Duitse schone is samen met twee vrienden de keuken ingedoken om alvast wat voorbereidingen voor het paasontbijt te treffen. Sabia maakt er gelijk een feestje van en danst er dan ook op los. Het gezelschap heeft het in ieder geval zichtbaar naar hun zin.

Bron: AD, Shownieuws Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws