Fans komen met nieuwe theorieën over Uber A in Pretty Little Liars

Het allerlaatste deel van Pretty Little Liars is nu echt bijna in zicht en er wordt de laatste tijd dan ook weer volop g...

Lees ook

Het allerlaatste deel van Pretty Little Liars is nu echt bijna in zicht en er wordt de laatste tijd dan ook weer volop gespeculeerd wie Uber A zou kunnen zijn. Ondertussen houdt de productie het ook lekker spannend, door allemaal geheimzinnige mysteries de wereld in te helpen. Zo werden er afgelopen donderdag vijf nieuwe posters op Instagram gepost, waarbij die van Ashley Benson, die Hanna in de serie speelt, wel erg veel vraagtekens oproept.

Mysterieus

Hoewel iedereen uit wanhoop de gekste theorieën bedenkt, zou hier nog weleens iets achter kunnen zitten. De poster van Hanna kreeg namelijk de tekst “Liar to the end” toebedeeld, wat toch wel erg opmerkelijk is. De rest kreeg namelijk ander soort teksten bij hun poster geschreven, waardoor die van Hanna nog mysterieuzer wordt dan die al is. Diegene die tot het eind blijft liegen is namelijk niemand minder dan Uber A, waardoor de fans door alle geheimzinnigheid nu bij Hanna uitkomen.

Theorie

“OMG! Ik heb een theorie. Spencer heeft een poster met de tekst “Make a move”, waarvan ik denk dat ze haar connectie met Toby bedoelen. Aria kreeg de tekst “Don’t get played”, waarmee ze duiden op haar relatie met Ezra. Emily kreeg de tekst “Play dirty”, omdat nu haar liefdesleven op zijn kop staat, er een grote kans is dat ze iemand zal bedriegen. Alison kreeg de tekst “Play to keep”, omdat ze door het spel te spelen haar vrienden kan behouden. Maar nu heeft Hanna “Liar till the end” gekregen, waardoor er een grote kans is dat zij Uber A is”, schrijft een fan op Instagram.

Het kan uiteraard nog alle kanten opgaan en het is inmiddels bekend dat de productie de fans graag laten gissen. Gelukkig hoeven we nog maar heel even te wachten en weten we dan eindelijk wie Uber A is.

Lees ook: Onthuld: vanaf deze datum is Pretty Little Liars in Nederland te bekijken

Bron: Seventeen Beeld: Pretty Little Liars

Laatste nieuws

Zie ook