Model post foto met cellulitis en heeft een belangrijke boodschap

Elke vrouw heeft zo haar onzekerheden. Zo ergeren we ons vaak aan het vetrolletje die boven je broek uit komt, de frons...

Lees ook

Elke vrouw heeft zo haar onzekerheden. Zo ergeren we ons vaak aan het vetrolletje die boven je broek uit komt, de frons tussen de wenkbrauwen en kunnen we uren klagen over cellulitis. Dingen waar mannen vaak niks om geven, laat staan dat het ze opvalt. Charli Howard besloot dan ook voor eens en altijd een einde te maken aan deze onzekerheden.

Perfectie

Het Britse model groeide op in een wereld vol ‘perfecte’ meisjes, waarmee zichzelf elke keer weer mee ging vergelijken. “Hun lichamen waren in mijn ogen perfect”. Ook in elk tijdschrift die ze opensloeg, spotte ze geen één vrouw met een sinaasappelhuid. En dat terwijl zij er doodongelukkig van werd.

Schaamte

De knop ging pas om toen ze ouder werd en besefte dat heel veel vrouwen met cellulites te maken hebben. “Het is niets om ons voor te schamen. Jouw vriend zal er niet om geven, dus waarom jij dan wel?”. Charli is er dan ook zeker van dat het haar niet minder mooi maakt en ze zich er niet voor hoeft te schamen, we hebben het immers bijna allemaal. En zo is het maar net!

Lees ook: 7 Dingen die je niet wist over cellulitis

Bron: HLN.be Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook