Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Tatjana Simic over beroemde pikante scène in Flodder

Het inmiddels alweer een tijdje niet meer op tv geweest, maar de hitserie Flodder is vandaag de dag nog steeds razend populair. De ‘Buurman, wat doet u nu?’-scène, waarin Tatjana Simic haar buurman flink wat rode oortjes te bezorgen, is voor iedereen dan ook wel een bekende. Hoewel de scène één van de hoogtepunten van de serie was, was het allesbehalve makkelijk voor de actrice.

2. Miljuschka Witzenhausen sluit heftige periode af

De carrière van Miljuschka Witzenhausen staat op dit moment enorm in de stijgers en ze is dan ook dolgelukkig met de kansen die ze krijgt. Toch onthult de presentatrice dat dit tot voor kort wel anders was.

3. Wat het eten van één avocado per dag met je lichaam doet

De avocado is tegenwoordig niet meer uit de keuken weg te denken. Op brood, met een eitje of in de pasta, je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het wel aan je maaltijd toevoegen. Maar naast dat de steenvrucht erg lekker is, is het ook nog eens super gezond. Elke dag een avocado eten is dan ook een beter idee dan je misschien in eerste instantie zou denken.

Laatste nieuws

Zie ook