Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Katy Perry shockeert fans met nieuw kapsel

Fans wisten niet wat ze zagen toen Katy Perry een paar nieuwe foto’s deelde op Instagram. De zangeres had haar haar eerder al korte geknipt, maar is nu nog een flinke stap verder gegaan. Namelijk: voor een ultrakorte pixiecut! Haar volgers herkende haar amper terug en sommigen verwarden haar zelfs met zanger Justin Bieber. ‘Dacht dat het Bieber was’ en ‘Waar is Katy Perry? Heeft Justin Bieber haar opgegeten?’, zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Ook Cara Delevigne gaat voor kort

Katy Perry was niet de enige een bezoekje aan de kapper bracht voor een flinke make-over. Zo besloot ook Cara Delevigne haar lokken af te knippen en voor een korte pixiecut te gaan. Je ziet het hieronder:

‘Beyoncé, Jay Z op babymoon naar Bora Bora’

Beyoncé en Jay Z hebben vorige week genoten van een luxe vakantie op Bora Bora. Een insider verklapte dat het stel hun huwelijksjubileum combineerde met een ‘babymoon’.

Volgens de bron verbleef het koppel vijf nachten in een luxe villa. “Ze verbleven op een privé-eiland dat alleen per boot bereikbaar is.” Volgens E! News kostte de villa per nacht 1296 dollar (1221 euro). “Ze verlieten de villa nauwelijks. Jay Z is een paar keer gaan jetskiën, Beyoncé keek toe vanuit hun tijdelijke onderkomen. Ze hebben beiden gezwommen en gerelaxt op hun terras. Ze deden niet veel meer dan relaxen. Ze waren erg vriendelijk voor het personeel en dankbaar voor de service.” De twee, die in februari de komst van een tweeling aankondigde, verbleven daarna nog een aantal dagen op het eilandje Tetiaroa, maar zijn inmiddels weer in Los Angeles.

Bron: E! News, Today, HollywoodLife, Telegraaf, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook