Manouh uit ‘Temptation Island’ is eindelijke ’terecht’

'Waar is Manouh?' Het was de grote vraag die kijkers hadden nadat de eerste afleveringen van Temptation Island werden ui...

Lees ook

‘Waar is Manouh?’ Het was de grote vraag die kijkers hadden nadat de eerste afleveringen van Temptation Island werden uitgezonden. De verleidster kwam in de eerste aflevering nog wel eens in beeld, maar was daarna nergens te bekennen. Fans van de tv-serie maakten zich zo’n zorgen dat er zelfs een opsporingsbericht rond ging op het internet. Gelukkig hebben we nu goed nieuws: Manouh is terecht!

Avontuur

Op Instagram schreef roodharige verleidster een stukje tekst over haar avontuur op Temptation Island. “Mijn Temptation-avontuur zit erop. Bij deze wil ik alle personen, die deze ervaring mogelijk gemaakt hebben, bedanken. Het was een zotte periode om nooit meer te vergeten.” Ook bedankt ze degene die het opsporingsbericht op internet plaatste. “En last but not least wil ik ook nog even de persoon vernoemen die mijn opsporingsbericht de wereld instuurde. Door jouw tweet heb ik toch wel enkele grappige situaties meegemaakt.”

Nieuwe liefde

Maar het bleef niet bij een berichtje over haar deelname aan het programma. Met een innige foto maakte de verleidster ook bekend dat ze tot over haar oren verliefd is. “Nu het Facebookofficial is, mag het ook Instagramofficial worden.” Manouh heeft sinds kort een relatie met Yordi, die toevallig ook geen onbekende is. Hij werkt namelijk in Table’o, bekend van het programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’.

Lees ook: Temptation Islands Pommeline uit de kleren

Bron: HLN, Beeld: Instagram, VIJF

Laatste nieuws

Zie ook