Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Jefferson en Herbert openhartig over moment na laatste kampvuur

Het leek de perfecte manier om te bewijzen dat hun liefde echt is, maar achteraf dachten de kandidaten van Temptation Island daar wel anders over. Zo verloor Jefferson zijn liefje Lize aan verleider Ken en ook de relatie tussen Jolien en Herbert kende betere tijden. Tijdens een interview met YouTubers ‘Van Linthoudt & Verheyen’ vertellen de heren openhartig over de tijd na het laatste kampvuur, van de vlucht tot thuis.

“Toen ik Lize terugzag, wist ik niet meer wat ik moest zeggen. Ik was meer geschrokken dan kwaad”,vertelt Jefferson. “Het was een totaal andere Lize. Na twaalf dagen sprong ze meteen op iemand anders. Iedereen doet natuurlijk wat ie wil, maar ik vind persoonlijk dat je na zo’n korte tijd niet zomaar verliefd kunt worden. Zeker niet daar. Zij was daar gewoon naartoe gegaan om een relatie te zoeken. Ik geef mensen gelijk als ze zeggen dat het meer op een datingprogramma leek.”

Volgens de twee kandidaten was de terugvlucht vanuit Thailand allesbehalve gemakkelijk voor de deelnemers. Op het vliegtuig ontstond er constant ruzie. En ook de periode die daarop volgde was bijzonder heftig. “Jolien en ik zijn een tweetal weken uit elkaar geweest”, vertelt Herbert. “In het begin hadden we de hele tijd ruzie. We probeerden wel met elkaar te praten, maar dit lukte niet. Ik ben toen een paar dagen bij mijn moeder gaan wonen. Toen we elkaar begonnen te missen, hebben we het nog een kans gegeven. Tot nu toe gaat het wel goed.”

Whitney Port ‘haat’ zwangerschap

Whitney Port is ontzettend blij dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, maar van de zwangerschap kan ze echter niet genieten. Aan Today vertelt de 32-jarige The Hills-ster dat ze een moeilijke zwangerschap heeft. “De extra hormonen, erg emotioneel zijn over alles en de druk. En fysiek is het ook zwaar. Mijn lichaam verandert, daar heb ik geen controle over. De ochtendmisselijkheid, vermoeidheid, afkeer van eten, spataderen, bloedneuzen. Dat zijn allemaal geen leuke dingen.”

De realityster vertelt in het interview dat ze altijd dacht dat een zwangerschap “een spannende, mooie, fantastische, magische tijd” was. “Totdat ik zelf zwanger werd. Toen bleek het heel anders te zijn.”

Deze voormalige Pussycat Dolls-zangeres is in verwachting

Babynieuws! Kimberly Wyatt is in verwachting van haar tweede kindje. De voormalige Pussycat Dolls-zangeres maakte het grote nieuws bekend met een schattige paasfoto op Instagram. ‘Bun-ny in the oven’, schreef de blondine bij een foto waarop haar dochtertje Willow naar haar babybuikje kijkt.

Bella Hadid springt in Dubai uit vliegtuig

Bella Hadid is afgelopen zaterdag gaan skydiven in Dubai. Het 20-jarige model liet haar avontuur hoog in de lucht vastleggen en plaatste een filmpje hiervan op Instagram. “Vandaag uit een vliegtuig gesprongen! Ik heb mij nog nooit zo kalm gevoeld in mijn leven”, schreef Bella bij de video. “Beste skydive-ervaring van mijn leven!!!!”

Bron: HollywoodLife, Nieuwsblad, Telegraaf, Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook