Orlando Bloom datet met deze bekende actrice

Katy Perry en Orlando Bloom leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar begin maart bleek niets minder waar...

Lees ook

Katy Perry en Orlando Bloom leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar begin maart bleek niets minder waar. Een woordvoerder maakte bekend dat de twee een punt achter de relatie hebben gezet. Toch lijkt het erop dat de acteur de break-up alweer helemaal vergeten is, want hij heeft alweer een oogje op iemand.

Nina Dobrev

En het is absoluut geen onbekend! Volgens People gaat het namelijk om niemand minder dan Nina Dobrev. Orlando en de The Vampire Diaries-actrice kennen elkaar al een tijdje, maar onlangs sloeg de vonk over. Sindsdien flirten de twee erop los.

Meer dan vrienden

“Sinds kort zijn ze meer dan vrienden”, onthult een insider. “Het is absoluut nog niet serieus.” En dat blijkt wel uit het feit dat de 40-jarige Orlando vrijdag op Coachella werd gespot met een andere vrouw. Nina liep op dat moment echter ook rond op het muziekfestival in Indio.

Exen

Onlangs vertelde Orlando nog dat Katy en hij vrienden zijn gebleven. “We allemaal volwassen”, liet hij weten. Ook Nina blijft graag bevriend met haar exen. Zo ging ze in februari nog uit eten met haar ex en The Vampire Diaries-collega Ian Somerhalder en zijn vrouw Nikki Reed.

Lees ook: De ongecensureerde beelden van poedelnaakte Orlando Bloom

Bron: RTL, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook